[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/18\/ys.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/18\/100x73\/ys.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/18\/ys.jpg","size":"101.22","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

ABA2 liga: Sarajevo domaćin trećeg, Zlatibor četvrtog "balona"

Treći "balon" u ABA2 ligi biće održan u Sarajevu, dok će Zlatibor, nakon prvog, biti domaćin i četvrtog "balona" saopšteno je iz organizacije ovog takmičenja.

Turnir u Sarajevu na programu je od prvog do sedmog marta, kada će biti odigrani mečevi osmog, devetog i desetog kola.

Potom slijedi pauza i selidba na Zlatibor, gdje će od 22. do 28. marta biti odigrana poslednja tri kola regularne runde.

Nakon dva "balona" i sedam odigranih mečeva lider takmičenja je Studentski centar, koji je još uvijek bez poraza.

Podgorica je osma na tabeli (4-3), Sutjeska deseta (2-5), a Lovćen 11. (2-5).

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!