[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/06\/xg_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/06\/100x73\/xg_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/06\/xg_1.jpg","size":"63.80","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Veteran Atletica dobio veća primanja i novi ugovor

Antoine Griezmann i Atletico Madrid će ovog mjeseca započeti pregovore o novom ugovoru.

Kada četvrto mjesto bude osigurano, budžet Diega Simeonea će biti potvrđen, uključujući detalje o povećanju plata.

Prema najnovijim podacima klub je već kontaktirao Griezmannove predstavnike kako bi započeli proces obnove ugovora, navode španski mediji.

Trenutni Griezmannov ugovor u španskoj prijestolnici ističe 2026. godine s mogućnošću produženja za 12 mjeseci.

Atletico će veteranu ponuditi povećanje plate, uz dogovor do 2028. godine, kada će on napuniti 37 godina.

Griezmann je ranije izrazio želju da igra u SAD-u prije odlaska u penziju, ali Atletico Madrid je odlučan da ga zadrži najmanje do 2026. godine.

izvor;Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!