[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/09\/xzu.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/09\/100x73\/xzu.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/09\/xzu.jpeg","size":"58.29","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Serena Vilijams slavila nakon 14 mjeseci

Američka teniserka Serena Vilijams savladala je sinoć Špankinju Nuriju Parisas-Dijas i upisala prvu pobjedu nakon 14 mjeseci.

Serena je slavila nakon dva seta - 6:3, 6:4.

Američka teniserka je postala četvrta igračica u istoriji koja je ostvarila pobjedu na WTA turu nakon što je proslavila 40. rođendan. Prije nje do tog dostignuća stigle su Venus Vilijams, Kimiko Date Krum i Martina Navratilova.

Serena je sinoć upisala 35. pobjedu na turniru u Torontu i u tom segmentu je najuspješnija teniserka.

Ona će u narednom kolu igrati protiv Belinde Beničić ili Tereze Martincove. izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!