[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/02\/cv.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/02\/100x73\/cv.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/02\/cv.jpg","size":"74.90","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Real se definitivno seli, Bejl ponovo 'glumi' golfera

S obzirom na to da će se utakmice igrati bez prisustva publike, Madriđani su odlučili da se presele na svoj manji obejkat, stadion 'Alfredo Di Stefano', kapaciteta 6.000 mijesta kako bi smanjili troškove organizacije.

Ekipa trenera Zinedina Zidana je u ponedeljak odradila grupni trening prvi put još od marta, a na jednoj od fotografija napadač Geret Bejl ponovo je 'glumio' golf igrača.

Španski šampionat će biti nastavljen 11. juna gradskim derbijem Sevilje, a mečevi će se igrati svakog dana.

Barselona je lider La Lige sa 58 bodova, dok Kraljevski klub ima dva manje.

izvor:sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!