[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/10\/xs_4.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/10\/100x73\/xs_4.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/10\/xs_4.jpg","size":"72.46","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Problem za Italiju: Pelegrini van tima

Pelegrini je na prethodna dva prijateljska meča Italije koja su poslužila kao priprema pred odlazak na završni turnir bio pošteđen jer je i prije toga imao problem sa povredom, koju je sada na treninzima očigledno obnovio, javlja Gazeta delo Sport.

Vezista je jutros obavio ljekarske preglede na kojima je utvrđeno da ima povredu mišića. Fudbalski savez Italije je već reagovao i tražio dozvolu od UEFA da umjesto njega na Evropskom prvenstvu igra Gaetano Kastrovili, koji je već stigao u kamp reprezentacije.

Fudbaler Fiorentine treniraće sa Azurima čekajući zeleno svjetlo od UEFA.

izvor:Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!