[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/18\/ds.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/18\/100x73\/ds.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/18\/ds.jpg","size":"187.98","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Poljski rukometaš Michaela Daszek za rekord

U sklopu 22. kola poljske rukometne lige Wisla Lock je u gostima slavila s 33:16 protiv Tarnowa.

Jedan običan dvoboj poljskog rukometa ispao je povijesni zbog Michaela Daszeka.

Poljski reprezentativac postavio je novi rekord prvenstva po broju zabijenih golova. Daszek je odigrao savršenu utakmicu, zabio je 18 golova, a to je više od kompletne protivničke momčadi. Poljak je rekord ostvario uz šut 18/18, od toga iz igre čak 14/14.

Daszek je u utakmici života srušio rekord Arkadiusza Moryta koji je u karijeri zabio 17 golova na jednoj utakmici poljskog prvenstva.

U povijesnoj utakmici sudjelovali su i hrvatski rukometaši. Leon Šušnja je zabio tri gola, a po dva su zabili Jerko Matulić i Lovro Mihić kod Wisle. Za domaćina je Nikola Kedžo zabio jedan gol.

izvor. klik.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!