[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/27\/diploma.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/27\/100x73\/diploma.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/27\/diploma.jpg","size":"57.66","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Osječanin šest godina radio kao učitelj s lažnom diplomom

Krivotvorenu inozemnu diplomu imao je Osječanin koji je radio kao učitelj glazbene kulture u tri osnovne škole, objavila je Vukovarsko-srijemska policija.

 Na temelju kaznenih prijava tri osnovne škole, policija je provela kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom iz Osijeka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave.

 Iz policije navode kako je 36 -godišnjak, radi zasnivanja radnog odnosa učitelja glazbene kulture, pribavio krivotvorenu inozemnu diplomu o navodno završenoj visokoškolskoj kvalifikaciji te je upotrijebio prilikom provedbe javnih natječaja za popunu radnog mjesta učitelja glazbene kulture za koje je propisana visoka stručna sprema, prenosi Hina.

Sklopio je potom ugovore o radu, te od svibnja 2014. radio kao učitelj glazbene kulture u tri osnovne škole.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!