[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/05\/nermin-tulic.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/05\/100x73\/nermin-tulic.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/05\/nermin-tulic.jpg","size":"148.81","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Glas javnosti

Nermin Tulić: Hajde pređi majčin sine!

Poznati bosanskohercegovački glumac Nermin Tulić sjedi nemoćan u svojim invalidskim kolicima u pokušaju da pređe na drugu stranu ulice. Na svom Twitter profilu objavljuje fotografiju i komentira: " Hajde pređi majčin sine!"

tulic-trotoar.jpg

 

Zanimljivi su komentari građana na ovu Tulićevu reakciju: 

" Nisam shvatao kakav utjecaj ovakva loša infrastruktura ima na kretanje ljudi po gradu, dok nisam doživio povredu zbog koje sam par mjeseci hodao na štakama i oslanjao se samo na jednu nogu.", napisao je Dejan Balaban Lafo na svom Twitter profilu.

Zanimljiv je komentar i Aide Smailagić, koja je, aludirajući na nedavne reakcije javnosti na vijest da je Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a parkirala svoj terenac na trotoaru centralnoj gradskoj ulici u glavnom gradu BiH dok je obavljala kupovinu, komentirala:

" A nek mi pričamo o nekim tamo "kraljicama trotoara". Sramota i tuga ovog grada. #krivismosvi"

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!