[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/12\/nazif-hasanbegovic.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/12\/100x73\/nazif-hasanbegovic.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/12\/nazif-hasanbegovic.jpg","size":"84.00","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Nazif Hasanbegović novi predsjednik FK Željezničar

 Nazif Hasanbegović novi je predsjednik Fudbalskog kluba Željezničar.

Hasanbegović je dobio podršku na današnjoj sjednici Skupštine kluba na Ilidži.

Na mjestu predsjednika zamijenit će Samira Cerića kojem su delegati danas izglasali nepovjerenje. Osim Cerića, smijenjen je i kompletan Upravni odbor na čijem je čelu bio.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!