[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/05\/22\/mladi-most.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/05\/22\/100x73\/mladi-most.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/05\/22\/mladi-most.jpg","size":"345.28","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Pozitivna BiH

Mostarski studenti osvijetlili Stari most, simbol svoga grada

Studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta "Džemal Bijedić" i Sveučilišta u Mostaru sinoć su paljenjem svjetla na Starom mostu simbolično započeli kampanju "Upalimo svjetlo za mlade".

Sijalica koja je u večernjim satima zasjala na simbolu grada Mostara simbol je energije, entuzijazma i proaktivizma koje pokazuju ovi studenti, i na koje, različitim aktivnostima iz svoje kampanje, u narednom razdoblju žele potaknuti mlade, ne samo iz svoga grada nego i iz cijele BiH, priopćili su organizatori.  

Studenti su proteklih mjeseci, uz podršku mentora tima mr. Amele Pajić i mr. Mirele Mabić, naporno radili na koncipiranju marketing kampanje, financirane od strane Delegacije Europske Unije u BiH, s kojom sudjeluju u natječaju u izradi kampanje koja ima okvirni naziv "Upalimo svjetlo za mlade".

Studenti pozivaju sve građane da prate njihovu kampanju koja nosi naziv "Ja BIH upalio svjetlo, a ti?", preko facebook stranice (VIDEO ), instagram stranice (VIDEO ), te da čuju dosta zanimljivih i korisnih informacija.

Podijelite ovaj članak!