[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/19\/vladimir-putin-mikhail-mishustin-wikipedia.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/19\/100x73\/vladimir-putin-mikhail-mishustin-wikipedia.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/19\/vladimir-putin-mikhail-mishustin-wikipedia.jpg","size":"95.52","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Svijet

Mišustin se vraća na dužnost ruskog premijera, nakon dijagnoze koronavirusa

Ruski premijer Mihail Mišustin vraća se na dužnost nakon što mu je bio dijagnosticiran novi koronavirus, saopćio je  Kremlj u utorak.

Kremlj navodi da je ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao  dekret  kojim otkazuje privremeno prebacivanje Mišustinovih ovlasti na prvog zamjenika premijera Andreja Belousova, koji je bio vršilac dužnosti ruskog premijera od 30. aprila, prenosi Reuters.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!