[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/01\/vinko-marinovic-butmir.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/01\/100x73\/vinko-marinovic-butmir.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/01\/vinko-marinovic-butmir.jpg","size":"49.58","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Marinović: Moramo biti bolji u realizaciji

 Fudbaleri Sarajeva u okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra na Koševu dočekuju ekipu Radnika iz Bijeljine. 

Trener aktuelnog prvaka BiH Vinko Marinović naglasio je da je Radnik promijenio trenera i da će sigurno u Sarajevu dati maksimum da ostvari povoljan rezultat, ali očekuje od svojih igrača da pokažu kvalitet i upišu pobjedu. Istakao je problem s realizacijom koji su imali u nekim utakmicama i izrazio nadu da će u sutrašnjoj utakmici stijelci biti raspoloženi. 

- Radnik je ekipa koja je promijenila trenera i sigurno da je to, kao što je bila situacija s Olimpikom, jedna nova dimenzija. Sigurno da će dati maksimum ovdje u Sarajevu, ali mi moramo odigrati kvalitetnije, pogotovo moramo biti bolji u realizaciji jer nam je to u ovoj zadnjoj utakmici falilo, ali nadam se da će to biti u najboljem redu - kazao je Marinović.

Susret je na rasporedu u srijedu od 17 sati.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!