[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/18\/xa.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/18\/100x73\/xa.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/18\/xa.jpg","size":"56.30","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Kimmich nokautirao Arsenal i odveo Bayern u polufinale Lige prvaka

Fudbaleri Bayerna večeras su savladali Arsenal na travnjaku Allianz Arene u Munchenu i plasirali se u polufinale Lige prvaka. U prvom meču rezultat je glasio 2:2.

Imali su Bavarci nekoliko dobrih šansi, Kane je početkom drugog poluvremena pogodio prečku, da bi konačno poveli u 64. minuti.

Prvo je Sane ubacio s desne strane, što je Raya nakratko odbio do Guerreira. Portugalski reprezentativac odmah je vratio loptu u sredinu, gdje je na nju iz drugog plana natrčao Kimmich i zakucao je glavom u mrežu Arsenala.

Do kraja meča više nije bilo rezultatskih promjena, Bayernu je 1:0 bilo dovoljno za prolazak u narednu rundu, gdje čeka pobjednika večerašnjeg duela na Etihadu između Manchester Cityja i Reala.

izvor;Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!