[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/28\/as.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/28\/100x73\/as.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/28\/as.jpg","size":"68.86","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Hallu na nezgodno mjesto palo par utega: Skoro sam iskrvario (VIDEO)

Zna se dogoditi u teretani da zbog trenutka nepažnje ili nedostatka snage šipka završi na prsima vježbača ili pak neka od bučica završi na podu uz glasan prasak, ali to se najčešće događa onim neiskusnima ili onima koji trebaju 'nahraniti ego'. No, poslovica kaže da se neke stvari 'događaju i najboljima', a svjestan je toga Eddie Hall (32) kojemu je teretana drugi dom, a umalo se ubio na jedan od veoma bolnih načina.Stavio sam dosta teških utega na spravu za 'leg press', a onda sam čuo glasan tupi udarac. Sve se počelo rušiti i neki utezi su pali direktno na nezgodno mjesto. Umalo sam iskrvario do smrti - objasnio je Hall pa nastavio.Bilo je to nešto najgore ikad. Nisam plakao i tražio pomoć, samo sam te utege maknuo i odvezao se u bolnicu gdje su me zašili. Ubrzo sam se vratio treningu - otkrio je 'strongman' za Mirror.Ovaj 164 kilograma težak gospodin trebao bi ući u ring protiv još jednog gorostasa, Haftora Björnssona (31) koji ima 205 kilograma.Slomio sam nekoliko kaučeva. Samo sam čuo kako pucaju ispod mene kad sam sjeo na njih kod prijatelja, a često su se i znali raspoloviti. Ja imam posebno napravljen, kao i krevet. Da ne spominjem da sam slomio i nekoliko hotelskih kreveta - objasnio je Hall.

izvor:24sata.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!