[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/28\/qq.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/28\/100x73\/qq.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/28\/qq.jpg","size":"66.37","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Iz Bologne se hitno oglasili zbog Siniše Mihajlovića

Iz talijanskog prvoligaša Bologne stigla je informacija kako jedan od članova njihovog stručnog stožera ima koronavirus.

Mnogi su se odmah zabrinuli da možda nije riječ o treneru Siniši Mihajloviću koji se bori s leukemijom čime pripada rizičnoj skupini. Međutim, iz kluba su brzo reagirali i otklonili sve sumnje.

"Da bismo vas sve uvjerili, uzimajući u obzir njegovo zdravlje, možemo reći da je u pitanju član stručnog stožera, ali ne i trener", rekao je sportski direktor Marco Di Vaio za Calciomercato.

U slučaju da neimenovani član stručnog stožera i na ponovljenom testu bude pozitivan, cijela momčad Bologne ide u karantenu u klupskom trening centru.Bilo bi to jako razočaravajuće za igrače, morali bi provesti dva tjedna izolirani od svojih obitelji", zaključio je Di Vaio.

izvor:index.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!