[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/29\/xc.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/29\/100x73\/xc.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/29\/xc.jpg","size":"48.41","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Francuska u blokadi, ugrožen i Masters u Parizu!

Ipak, očekuje se odluka vlade koja će imati posljednju riječ po tom pitanju. Teniska federacija će nastaviti da sarađuje sa predstavnicima vlasti, kako bi se ustanovilo pod kojim uslovima bi turnir mogao da bude održan.

Očekuje se da odluka bude donjeta do četvrtka popodne.Masters u prestonici Francuske bi trebalo da bude održan od 31. oktobra do 8. novembra.

Francuska se ponovo vraća u blokadu počev od petka, 30. oktobra, u nastojanju da suzbije pandemiju kovid 19 koja ponovo prijeti da izmakne kontroli, rekao je predsednik Emanuel Makron.

Blokada će trajati do 1. decembra, a nove mjere znače da će ljudi morati da ostanu u kućama sem odlaska u kupovinu osnovnih potrepština, ljekaru ili jednosatne dnevne vežbe.

izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!