[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/07\/04\/centrotrans.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/07\/04\/100x73\/centrotrans.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/07\/04\/centrotrans.jpg","size":"131.86","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Turizam

Centrotrans -  Noćni polasci za Dubrovnik svakog petka, subote i nedjelje

Ljeto je vrijeme kada svi želimo na najbolji mogući način iskoristiti svaki trenutak slobodnog vremena i provesti ga na moru, ili na nekoj atraktivnoj lokaciji za odmor.

U skladu sa odobrenim redom vožnje od 06. jula do 01. septembra 2024. godine i pored svakodnevnih redovnih linija, Centrotrans  uvodi dodatne noćne polaske prema omiljenoj destinaciji Bosanaca i Hercegovaca, Dubrovniku.

Dakle, putnici će moći putovati dva puta dnevno u terminima od 07:15h i 22:30h, a povratak iz Dubrovnika planiran je u 08:00h i 22:30h.

Ove polaske putnici mogu iskoristiti i za putovanje do Neuma pridržavajući se iste satnice kao i za Dubrovnik, a ovom linijom se mogu vratiti iz Neuma za Sarajevo.


"Noćni polasci su odgovor na rastuću potražnju za ovom rutom, omogućavajući putnicima bolju  organizaciju  putovanja i lakše planiranje boravka u jednom  od najljepših gradova Jadranske obale, a sve to po pristupačnim cijenama autobuskih karata", poručuju iz Centrotransa.

Centrotrans je također pripremio i popuste za svaku online kupovinu od 5%, kao i popuste za osobe preko 60 godina starosne dobi. Ovim promjenama ova kompanija povrđuje svoju posvećenenost kontinuiranom unapređenju usluga i zadovoljstva putnika.

Za više informacija o redu vožnje i kupovini karata, posjetite web stranicu www.centrotrans.com  ili pozovite  062 566 819.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!