[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/08\/xd_2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/08\/100x73\/xd_2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/08\/xd_2.jpg","size":"71.95","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Dončić ljut

Košarkaši Oklahome poveli su protiv Dalasa u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije, pošto su u prvoj utakmici pobjedili 117:95, a prva zvjezda poraženog tima Luka Dončić ubacio je za 19 poena.

Slovenački reprezentativac je na konferenciju za medije poslije meča došao vidno neraspoložen.

„Koga briga za bilo šta kada smo izgubili. Samo moramo da mislimo na slijedeći meč. Moram da budem bolji, moramo biti bolji„, rekao je Dončić.

Luka je dodao da protiv odličnih ekipa ne smije da bude opuštanja.

„Moramo da se koncentrišemo. Oni su odlična ekipa, odlična defanzivna ekipa, odlični u ofanzivi, tako da neće biti nimalo lako. Moramo da igramo dobru košarku, fokusiranu košarku svih 48 minuta“, rekao je Dončić.

izvor;Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!