[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/06\/l-064529e09be4fa947dcfcbcd1804cbec.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/06\/100x73\/l-064529e09be4fa947dcfcbcd1804cbec.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/06\/l-064529e09be4fa947dcfcbcd1804cbec.jpeg","size":"92.51","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / BiH

Hercegovina Travel Fest u petak i subotu u Kulturnom centru Ljubuški

Treće izdanje Hercegovina Travel Festa bit će upriličeno u petak, 10. i subotu, 11. svibnja u Kulturnom centru Ljubuški. Ovo je jedinstven putopisni festival u regiji, na kojem će se sudjelovati poznati putopisci i influenceri, te na jednom mjestu okuplja sve one koji vole putovanja.

Zahvaljujući pričama gostiju koji će uveličati ovaj događaj, posjetitelji će imati priliku otputovati na brojna mjesta, i to sve iz Ljubuškog.

- Želja nam je približiti ljepote svijeta i putovanja svim zaljubljenicima u avanture. U tome će nam pomoći putnici i avanturisti koji nose putovnice pune pečata i srca puna iskustava s brojnih zanimljivih i egzotičnih destinacija. Misija nam je pokazati da se svi mogu odvažiti i usuditi učiniti prvi korak. Posebno ćemo obratiti pozornost na generacije koje dolaze kako bismo im pokazali ljepotu svijeta i razbili moguće strahove - najavili su organizatori.

 Za sve posjetitelje ulaz je besplatan, a samim dolaskom sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj imaju priliku osvojiti Turkish Airlines putovanje po izboru prema jednoj od europskih destinacija.

Također, tijekom festivala će biti upriličena izložba dječjih radova na temu "Putovanje iz snova" od kojih će najbolji rad osvojiti putovanje za cijelu obitelj pod pokroviteljstvom Fortuna tours.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!