[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/23\/xb_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/23\/100x73\/xb_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/23\/xb_1.jpg","size":"85.42","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Jurgen Klopp velika želja minhenskog Bayerna

Dok su Bavarci prošlog tjedna rezervirali mjesto u polufinalu Lige prvaka, a zatim i protutnjali Berlinom pored Uniona, i dalje se šuška o potrazi za trenerom u Münchenu.

S obzirom na to da je klub s Allianz Arene odavno objavio kako će se rastati s Thomasom Tuchelom na kraju sezone, sve češće se raspravlja o njegovim potencijalnim nasljednicima, a priča je sada stigla i do Jürgena Kloppa.

Naime, poznato je da će se njemački stručnjak oprostiti od klupe Liverpoola na kraju tekuće sezone, ali i da će, vrlo vjerojatno, uzeti barem jednu godinu odmora od nogometa.

Njemački Bild piše da bi Klopp mogao biti na raspolaganju Bayernu od ljeta 2025. godine, ali u međuvremenu netko bi trebao biti most, te odraditi sezonu na klupi između Tuchela i Kloppa.

Isti izvor smatra da ideja o Kloppu nije tako nerealna, s obzirom na to da je Julian Nagelsmann produžio ugovor s njemačkom reprezentacijom do Svjetskog prvenstva 2026., a Klopp je bio jedan od kandidata za njegovo nasljednika.

Ujedno, Klopp je rekao da u budućnosti neće trenirati niti jedan drugi engleski klub, tako da je povratak u Bundesligu biti jedna od opcija.

Za njega navija i sportski direktor Bayerna, Max Eberl, koji ne bi imao ništa protiv dolaska Kloppa na Allianz Arenu.

izvor;Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!