[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/23\/xdd.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/23\/100x73\/xdd.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/23\/xdd.jpg","size":"82.68","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Nakon što je propustio čitavu sezonu David De Gea pred potpisom za španski klub

Odlazak iz Manchester Uniteda je ostavio traga, nije David De Gea po svaku cijenu želio da brani u ovoj sezoni i čekao je ponudu koja bi mogla biti interesantna.

Zbog toga je španski golman propustio čitavu sezonu, jasno je da neće braniti ni na Evropskom prvenstvu, a najviše se povezivao sa Betisom. 

Upravo je to klub koji se ponovo pojavio, David De Gea bi konačno mogao da prihvati ponudu tima iz Sevillje onog trenutka kada se otvori prozor za registraciju igrača. Dakle, od sljedeće sezone izvjesno je da će braniti boje Betisa.

Betis je u ovom trenutku sedmoplasirani tim prvenstva Španije.

izvor;Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!