[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/29\/denis-sulic.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/29\/100x73\/denis-sulic.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/29\/denis-sulic.png","size":"497.15","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

SAMOM SEBI GOSPODIN: Ministrova urnebesna izjava na sjednici NSRS(VIDEO)

Na jučerašnjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, ministar trgovine i turizma Denis Šulić izazvao je pažnju kada je sam sebe nazvao "gospodinom" tokom diskusije.

"Gospodin Salkić je za svoj politički rad dobio puno manje glasova nego što smo dobili gospodin Šeranić i gospodin ja na tim izborima", rekao je Šulić.

Snimak se od tog trenutka ubrzo proširio društvenim mrežama gdje je izazvao brojne podsmijehe, nakon čega se Šulić pokušao opravdati.

"Kada poštujete Narodnu skupštinu kao instituciju i obraćate se svim sagovornicima s poštovanjem, čak i onima koji to ne zaslužuju, desi se ponekad lapsus – da sebe osloviš s 'gospodin'. Mada, ruku na srce, ispalo je da jesam gospodin", napisao je Šulić na društvenoj mreži X.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!