[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/29\/nebojsa-vukanovic-2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/29\/100x73\/nebojsa-vukanovic-2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/29\/nebojsa-vukanovic-2.jpg","size":"112.36","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

ŠTA MI JE KAZAO DODIK: Obračunaćemo se kad ne budem predsjednik Srpske kretenčino, idiote, majmunčino

Ni ova Posebna sjednica nažalost nije mogla proći bez velikih ispada i incidenata Milorad Dodik, koji je ponovo je imao napade ludila, vjerovatno nakon što su popustile terapije, a ovaj put je otišao još dalje nego ranije, pa mi je otvoreno prijetio da ćemo se obračunati kad ne bude predsjendik Republike Srpske, te otvoreno sa skupštinske govornice pozivao tajkune i Mileta Radišića da me napadnu i fizički se obračunaju, piše na svom blogu narodni pslanik NSRS Nebojša Vukanović.

Njegov blog prenosimo u cjelosti: 

" Iako je jezik mržnje njegov obrazac ponašanja večeras je prevazišao sam sebe, pa me je između ostalog nazivao kretenčinom, idiotom, majmunčinom, kriminalčinom i slično, a sve uz podršku i saglasnost predsjednika Narodno skupštine Republike Srpske Nenada Stevandića, koji je najodgovorniji za ponižavanje i gaženje parlamenta.

Povod za otvorene prijetnje, izliv mržnje i bijesa bila je moja diskusija o Izbornom zakonu Republike Srpske, a sve možete pogledati u video prilogu…

Prethodno je takođe koristio neprimjereni jezik mržnje, i sve je očiglednije da je jako uplašen i nervozan…

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!