[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/20\/palerafalkafic.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/20\/100x73\/palerafalkafic.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/04\/20\/palerafalkafic.png","size":"467.89","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Ušao sa mitraljezom u kafić na Palama pa ispalio rafal: Gasi muziku!

Na Palama organizovana je proslava 18. rođendana, a u jednom momentu u prostoriju je ušao mladić u crnoj odjeći i povikao "gasi muziku". U rukama je nosio mitraljez, a odmah po ulasku je počeo i pucati!

Snimak tog muškarca kako upada na zabavu na Palama i puca, škirao je i uznemirio javnost. Nakon što je objavljen, proširio se društvenim mrežama, a prema prvim i nezvaničnim informacijama, nastao je prije nekoliko noći. 

Slučaj je prijavljen policiji, koja je potvrdila da se incident dogodio te da je uhapšen jedan muškarac koji se sumnjiči za počinjeno djelo. IZ PU Istočno Sarajevo poručuju da će se o svemu oglasiti sa zvaničnim saopštenjem.

Na svu sreću nije bilo povrijeđenih, a incident je zabilježen na snimku.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!