[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/29\/xy_2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/29\/100x73\/xy_2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/29\/xy_2.jpg","size":"122.26","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ronaldo opet pozitivan i bijesan jer ne smije na Messija, psovao je testiranje pa obrisao objavu

Cristiano nije bio u mogućnosti igrati utakmicu protiv Barcelone zbog pozitivnog testa na korona virus 24 sata prije utakmice, a jedan talijanski doktor odlučio mu je objasniti neke stvari.Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldonije mogao igrati protiv Barcelone u Ligi prvaka jer je još uvijek pozitivan na korona virus, iako nema nikakvih simptoma. Ronaldo je koronu dobio još prije dva tjedna na okupljanju reprezentacije, a za pozitivan test saznao je nakon utakmice protiv Francuske.Slavni napadač Juventusa često objavljuje fotografije i snimke iz izolacije, prije utakmice protiv Barcelone objavio je novu fotografiju i u komentar napisao:

- PCR test je sranje - Ronaldo je ubrzo obrisao komentar, ali pošto ima kolonu pratitelja na Instagramu određeni broj fanova ipak je vidio njegov komentar, a to su naravno i zabilježili.

Njegov komentar probudio je i oštre reakcije ljudi iz medicinske struke,- Dobrodošlica kolegi Cristianu Ronaldu u našu grupu virologa. Dobro ćeš nam doći u idućoj utakmici protiv oftalmologa - poručio mu je Roberto Burioni.

Ronaldo je jedan od brojnih nogometaša koji su se zarazili. No većih simptoma bolesti nema pa svakodnevno trenira kako bi ostao u vrhunskoj formi. Dosad je propustio dva uvodna kola Lige prvaka i dvije ligaške utakmice, a Juve je u te četiri utakmice upisao samo jednu pobjedu uz dva remija i poraz od Barce.

izvor:klik.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!