[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/18\/mario-loncar-oldtimeri-4.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/18\/100x73\/mario-loncar-oldtimeri-4.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/18\/mario-loncar-oldtimeri-4.jpg","size":"397.66","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Na proputovanju kroz Europu oldtimeri stigli u Tomislavgrad

Skup oldtimera, koji su u okviru Peaks of the Adriatic ture stigli iz Trogira, upriličen je u srijedu u Tomislavgradu i tako okupio veći broj znatiželjnika i zaljubljenika u limene ljubimce.

U Tomislavgrad su tako pristigla 32 stara vozila od vlasnika uglavnom s prostora Nizozemske, a bilo je nekoliko vozila iz Belgije, Engleske te drugih europskih država.

Kako je za Fenu kazao jedan od sudionika ovog zanimljivog putovanja Jakon Kaggel iz Nizozemske, svoje putovanje započeli su upravo iz njegove zemlje, zadnje mjesto koje će podsjetiti u BiH je Mostar, dok im je krajnji cilj putovanja Grčka.

Za sobom su ostavili više europskih država poput Njemačke, Švicarske, Italije i Slovenije, a nakon BiH, odnosno Tomislavgrada i Mostara nastavit će dalje prema Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Albaniji.

Na ovom putovanju, koje po njegovim riječima traje 14 dana, upoznaju krajolike i ljude, a vozila su oldtimeri marke Alfa Romeo, Triumph (USA), Mercedes-Benz, GB (Engleska), Jaguar, Corvette, Porsche, BMW s tim da je najviše pažnje privukao Bentley, čija je trenutna cijena, kako kaže Kaggel, više stotina tisuća eura.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!