[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/10\/img-4718-copy.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/10\/100x73\/img-4718-copy.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/10\/img-4718-copy.jpg","size":"92.34","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Čović s dužnosnicima HDZ-a BiH s državne razine vlasti

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović održao je u četvrtak u Domu HDZ-a BiH u Mostaru sastanak koordinacije s dužnosnicima HDZ-a BiH i HNS-a izvršne i zakonodavne vlasti državne razine.

Razgovarano je o aktualnoj političkoj situaciji, aktivnostima i odnosu zakonodavne i izvršne vlasti.

Čović je informirao dužnosnike o održanom ovotjednom bilateralnom sastanku predstavnika HDZ-a BiH i SNSD-a, priopćio je Odjel za komunikacije i medije HDZ-a BiH.

Potvrđeno je kako su predstavnici hrvatskog naroda okupljeni u klubu HNS-a i HDZ-a BiH u PS BiH ustrajni u namjeri da razgovori o izmjenama i dopunama Izbornog zakona do kraja lipnja budu prioritet svih parlamentaraca s obzirom na postavljene vremenske okvire kroz rad međuresorne radne skupine.

Rad međuresorne radne skupine fokusiran je na 14 prioriteta Europske komisije i njihova uloga ima ključnu važnost za europski put.

Radi se o ključnim točkama koje imaju širi okvir usklađivanja svih normi u skladu s europskim standardima i vrijednostima koje se moraju implementirati, navodi se u priopćenju.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!