[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/09\/26\/becirovic-izetbegovic.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/09\/26\/100x73\/becirovic-izetbegovic.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/09\/26\/becirovic-izetbegovic.jpg","size":"65.58","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / BiH

Bećirović tvrdi da se odazvao na debatu na TVSA pa poručio Izetbegoviću: Čekam te sutra na državnoj televiziji

Denis Bećirović, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, izjavio je kako je odluka predsjednika SDA Bakira Izetbegovića da se ne odazove u debatu na Televiziji Sarajevo (TVSA) jasan pokazatelj kako Izetbegović kukavički bježi od TV debata kao što je to radio i zadnjih deset godina.

Bećirović se oglasio nakon što je Televizija Sarajevo (TVSA) otkazala planiranu debatu kandidata za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine jer je kandidat SDA Bakir Izetbegović obavijestio ovu televiziju kako se neće pojaviti na debati.

- S obzirom na to da su se u medijima pojavili lažni navodi kako nisam odgovorio na poziv Televizije Sarajevo, ovim putem želim istaći da sam ranije obavijestio pomenutu televiziju kako sam spreman pojaviti se u svim debatama – uključujući i debatu na TVSA. Bakirov privatni „savjetnik“ kojeg potura građanima već drugi izborni ciklus, a kojem je tu poziciju i javno dodijelio u prethodnoj debati, neće mu pomoći u izvrtanju činjenica, naveo je on.

Bećirović tvrdi da Izetbegović u situacijama kada se mora suočiti sa istinom i činjenicama pribjegava neodgovornosti, bahatosti, bijegu i laži.

- Bakire, čekam te sutra na državnoj televiziji,poručio je Bećirović.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!