[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/16\/radnicki-pejovic.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/16\/100x73\/radnicki-pejovic.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/16\/radnicki-pejovic.jpg","size":"90.26","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Aleksandar Pejović vrlo brzo pronašao novi angažman

Pejović, koji se nedavno razišao sa ekipom FK Sarajevo, karijeru će nastaviti u ekipi Radničkoh iz Niša, gdje je već igrao prije nego je prešao u Sarajevo. 

Pejović je sa FK Sarajevom osvojio KUP BiH, te se u bivši klub vraća sa jednim trofejom. 


Pejović je dres Radničkog nosio u sezoni 2019/2020, kada je ostavio jako dobar utisak igrajući na poziciji zadnjeg veznog.

Osim dva pomenuta kluba, u karijeri je nosio dresove  Sloge iz Požege, Radničkog iz Kragujevca, Sevojna, Slobode, OFK Beograda, Mladosti iz Lučana i bjeloruskog Dinama iz Minska.

Drago mi je što sam ponovo dobio priliku da igram za Radnički, koji je veliki klub. Nekako mi se čini mi se da sam ovde ostao nedorečen i da sam otišao na pola posla, tako se sada vraćam da taj posao završim, zajedno sa mojim saigračima - te dodaje - Ciljevi kluba poklapaju se sa mojim ličnim ciljevima. Imamo dobru ekipu, borit ćemo se za vrh tabele i Evropu i to mi je veliki motiv.  Raduje me i saradnja sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem. O njemu imam najbolje moguće mišljenje i uveren sam da će od svih nas izvući maksimum – kazao je Pejović, prenosi sport1.ba

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!