[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/08\/xc.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/08\/100x73\/xc.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/08\/xc.jpg","size":"59.89","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Zvijer se vratila: Fluminense objavio povratak Tijaga Silve

Brazilski fudbaler Tijago Silva vratiće se u Fluminense kada mu na kraju sezone istekne ugovor sa Čelsijem.

Fluminense je danas objavio da će 39-godišnji štoper doći u klub kao slobodan igrač.

Aktuelni šampion Kopa Libertadores objavio je na društvenim mrežama fotografiju Silve u klupskom dresu uz poruku: "Zvijer se vratila".

Silva je prošle nedjelje objavio da neće produžiti ugovor sa Čelsijem. Očekuje se da će u julu preći u Fluminense, kada bude otvoren prelazni rok u Brazilu.

U klupskoj karijeri osvojio je brojne trofeje. On je od 2006. do 2008. godine igrao za Fluminense, a 2009. prešao je u Milan. Tri godine kasnije potpisao je ugovor sa Pari Sen Žermenom, u Čelsi je prešao 2020. i godinu dana kasnije osvojio Ligu šampiona.

Silva je igrao za Brazil na posljednja četiri svjetska prvenstva, a do sada je za reprezentaciju odigrao 113 utakmica, postigao sedam golova i osvojio Kup konfederacija i Kup Amerike.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!