[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/27\/xs_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/27\/100x73\/xs_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/27\/xs_1.jpg","size":"42.88","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Zlatan nakon dva gola u ludom derbiju objavio fotografiju uz samo jednu riječ ;Strast

Legendarni švedski napadač zabio je dva pogotka u susretu u kojem je njegov Milan tri puta vodio. Već u drugoj minuti je Ibrahimović na dobro proigravanje Rafalea Leaa utrčao ispred Rominog golmana i spretno ugurao loptu u gol. Drugi gol je zabio iz jedanaesterca deset minuta prije kraja, ali se Roma do kraja susreta uspjela vratiti golom albanskog stopera Marasha Kumbulle nakon kornera.

"Zlatan je primjer koji želim slijediti. Sretan sam što je uz mene, sretan sam što sam s njim u Milanu i sretan sam kad on zabije gol", rekao je Rafael Leao, dvostruki asistent.Nakon utakmice 39-godišnji Zlatan, strijelac sedam ovosezonskih pogodaka, na Instagramu je objavio fotografiju uz koju je napisao samo jednu riječ: Strast.

izvor:index.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!