[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/18\/yww.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/18\/100x73\/yww.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/18\/yww.jpg","size":"134.11","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Vraća li se CR7 u Lisabon

Mnogo bure podiglo se prethodnih dana, nakon što je majka Kristijana Ronalda, Dolores Aveiro, u TV emisiji poručila da će učiniti sve da nagovori sina da se već sljedeće sezone vrati u Sporting iz Lisabona.

Superagent Žorž Mendeš je brzo poručio da od tog posla nema ništa i da će CR7 i naredne sezone ostazi u Juventusu, ali snimak koji se pojavio na portalu "Per sempre calcio" ga demantuje.

Naime, svih sedam luksuznih automobila slavnog Portugalca je sinoć ukrcano na šleper portugalske firme "Rodo cargo", što je jasan znak da se sprema selidba jednog od najboljih fudbalera svijeta.

Da li u Lisabon? Vjerovatno, jer teško da postoji drugi razlog da šleper stigne čak iz Portugala po njegove automobile, osim ako hoće da zavara tragove...

Italijanski mediji podsjećaju da je sedam njegovih superautomobila dovezeno u Torino prije tri godine, neposredno pred njegov dolazak, što je bio jasan znak da će CR7 potpisati za Juve.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!