[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/27\/mm.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/27\/100x73\/mm.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/27\/mm.jpg","size":"50.26","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Urnebesni vikendi u Premijer ligi: Sve utakmice u različitim terminima

Englezi su u okviru projekta ‘Restart’ napravili spektakularan plan za nastavak Premijer lige bez publike - svih 10 mečeva po kolu do kraja sezone biće prenošeni na TV stanicama. 

Engleski mediji javljaju da će se utakmice igrati vikendom, po pet subotom i nedjeljom, od 13, 15, 17, 19 i 21 sat.

Premijer Boris Džonson potvrdio je da će klubovi u Engleskoj imati priliku da se vrate takmičenjima u junu, a ostalo je da se na sutrašnjem sastanku usaglase novi detalji oko nastavka i eventualno odredi datum povratka.

U trenutku prekida Liverpul je imao 25 bodova više od Mančester sitija.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!