[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/19\/auti.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/19\/100x73\/auti.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/19\/auti.jpg","size":"296.88","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

U Vogošći jutros gorila dva automobila

U ulici Spasoja Blagovčanina, općina Vogošća, jutros oko 03.00 sata došlo je do požara na dva automobila.

- Dojavu o požaru na vozilima, golf pet i golf četiri, dobila je Sedma policijska uprava jutros u 02.50 sati - rečeno je Feni iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.  

O ovom događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

- Uviđaj će jutros obaviti policijski službenici Uprave policije MUPKS-a i ovlašteni sudski vještak protivpožarne zaštite - kazali su iz MUPKS-a.

Požar su ugasili pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade KS.

Kako je Feni rečeno iz PVBKS, dojavu o požaru "da gori više automobila" su zaprimili u 02.55 sati.

- Gorila su dva automobila i jedna ekipa vatrogasaca je izašla na teren te je požar lolaliziran - kazali su iz PVBKS.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!