[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/18\/zad.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/18\/100x73\/zad.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/18\/zad.jpg","size":"422.08","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

U šumi u predgrađu Zadra pronađena dva beživotna tijela

U šumi na predjelu Musapstan u predgrađu Zadra, slučajni prolaznik u utorak ujutro pronašao je automobil u kojemu su bila dva beživotna tijela.

 Riječ je o dvojici mlađih muškaraca koji su, pretpostavlja se, počinili samoubojstvo ispušnim plinom iz automobila.

"Policija provodi očevid, utvrđuje okolnosti i identitet preminulih mladića. Za sada je isključena mogućnost počinjenja kaznenog djela, odnosno nema znakova nasilne smrti", potvrdio je Hini Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Neslužbeno se doznaje da su mladići bili u automobilu zadarskih registracijskih oznaka.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!