[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/20\/sa.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/20\/100x73\/sa.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/20\/sa.jpg","size":"221.37","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

U prodaji online ulaznice za XX2. Jazz Fest Sarajevo

U toku je prodaja festivalskih ulaznica i propusnica za koncerte XX2. Jazz Festa Sarajevo 2018, a pojedinačne ulaznice se prvi put mogu kupiti u online sistemu - kupikartu.ba, dok se dostava ulaznica vrši putem e-maila.

Na zvaničnoj stranici Jazz Festa do kraja septembra u prodaji su i festivalske propusnice, kompleti ulaznica za XX2. Jazz Fest Sarajevo, koje osim za glavni festivalski program Beyond Good & Evil vrijede i za predfestivalske programe - koncerte iz serije The Stone in Europe i poseban program Dosterrados u kojem sudjeluju bh.muzičari kao i za regionalni klupski program Late Nite Stage.

Za sve koncerte (osim za koncert Cobra), jedna ulaznica važi za više nastupa čime Jazz Fest ljubiteljima muzike omogućava da se upoznaju sa različitim ansamblima i  muzikama koje će festival ove godine prezentirati.

U sistemu kupikartu.ba u prodaji su i ulaznice za koncert francuskog trija AutorYno koji u SARTR-u nastupa 20. oktobra, saopćeno je iz Jazzfesta.

Jazz Fest Sarajevo će biti organiziran od 1. do 4. novembra, a glavni festivalski program u Domu policije i SARTR-u činit će 38 muzičara i 16 koncerata u okviru završnog dijela trilogije John Zorn in Sarajevo – Beyond Good & Evil, dok će u regionalnom programu u clubu Jazzbina biti predstavljeni muzičari iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!