[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/02\/sveti-stefan.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/02\/100x73\/sveti-stefan.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/02\/sveti-stefan.jpg","size":"662.65","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Turizam

U Crnoj Gori 40 posto turista više nego lani

U Crnoj Gori trenutno odmaraju 143 tisuće turista što je za 40 posto više nego lani u isto vrijeme, kazao je za Radio Crne Gore ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović.

Do kraja godine Crnu Goru posjetit će blizu 2 i pol milijuna turista, tvrdi crnogorski ministar i navodi da će i ove godine prihodi premašiti milijardu eura.

Buka, komunalna uređenost i prometne gužve tijekom špica sezone ističu se kako najznačajniji nedostaci crnogorske turističke ponude.

Ministar održivog razvoja i turizma navodi kako je u Crnoj Gori sve više turista sa zapadno-europskog i skandinavskog tržišta, a bilježi se i porast gostiju s dalekih destinacija.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!