[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/29\/xc_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/29\/100x73\/xc_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/29\/xc_1.jpg","size":"54.05","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Talijanski liječnik odgovorio Ronaldu na njegove žestoke izjave o koroni

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo nije mogao igrati protiv Barcelone u Ligi prvaka jer je još uvijek COVID pozitivan, iako bez simptoma.

Ronaldo je koronu dobio još prije dva tjedna na okupljanju reprezentacije, a za pozitivan test saznao je nakon utakmice protiv Francuske.

Slavni napadač Juventusa često objavljuje fotografije i snimke iz izolacije, prije utakmice protiv Barcelone objavio je novu fotografiju i u komentar napisao:

''PCR test je sranje'', ubrzo je obrisao komentar, ali navijači su ga zabilježili.

Njegov komentar probudio je i oštre reakcije medicinara, a prozvao ga je talijanski liječnik.

"Dobrodošlica kolegi Cristianu Ronaldu u našu grupu virologa. Dobro ćeš nam doći u idućoj utakmici protiv oftalmologa", poručio mu je Roberto Burioni.

Ronaldo je jedan od brojnih nogometaša koji su se zarazili, no gotovo svi vrate se vrlo brzo na teren, dok Ronaldo još ne dobiva negativan test. No većih simptoma bolesti nema, pa svakodnevno trenira kako bi ostao u vrhunskoj formi.

izvor:klik.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!