[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/03\/sejo-brajlovic-omis.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/03\/100x73\/sejo-brajlovic-omis.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/03\/sejo-brajlovic-omis.jpg","size":"113.67","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Gastronomija

Sejo Brajlović pronašao lijek za koronu

Kada bismo bili klikbejt portal vijest bi glasila: "SEJO BRAJLOVIĆ PRONAŠAO LIJEK ZA KORONU!"

No, niti je portal startbih.ba klikbejt , tj "žuti" portal, niti je vlasnik restorana Brajlović, Sejo smislio lijek protiv korona virusa. Jednostavno-kvalitetna hrana i tehonologije 21. vijeka učinile su da i danas, u subotu 3. oktobra, u ovom restoranu na Ilidži ne možete pronaći slobodno mjesto:

"Ma mi pratimo Seju već odavno na Instagramu!" veli grupa mladića iz Omiša, prelijepog grada sa hrvatske obale, koji su došli da se uvjere da sve one fotke kvalitetnog mesa nisu "fol".

"Hrana je super, Sejo je pravi meštar od gradela a rakija mu je… nevjerovatna! Naravno da ćemo doći ponovo i naravno da ćemo reći i svojim prijateljima da okušaju sve ove kontinentalne delicije!"

Veselju gostiju iz Hrvatske je, bezbeli, pomoglo i burence Sejine domaće rakije što su dobili na poklon.

Vijest u cijeloj ovoj maloj storiji je da je Sejo Husein Brajlović uspio ispoštovati sve korona zakone, razmak , bezbjednost, sigurnost ali i obezbijediti da ima najposjećeniji restoran u Kantonu Sarajevo .

sejo-brajlovic-istok.jpg

"Od početka ove pandemije smo zaista vodili računa o gostima, o uposlenicima, nikoga , naravno, nismo otpustili i narod, gosti, to prepoznaju, Bog nas i dalje gleda"- kaže nam zadovoljni ugostitelj dok se fotka sa povećom grupom gostiju sa Dalekog istoka.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!