[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/23\/xw.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/23\/100x73\/xw.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/23\/xw.jpg","size":"70.15","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Sagan se unervozio: Mislio da će ga na silu vakcinisati

Prema navodima, policija je još 25. aprila posle ponoći zaustavila 31-godišnjeg Slovaka i poručila mu da izađe iz vozila.

On se prema navodima medija uznemirio jer je „mislio da žele da ga vakcinišu protiv njegove volje“.

Sagan je nanio lakše povrede policajcima koji su želeli da ga obuzdaju, a sve se događalo u Monaku tokom vremena u kojem je trebalo da na snazi bude policijski čas.

Sagan se smatra jednim od najvećih talenata u svietu biciklizma u protekloj deceniji, učestovao je sa uspiehom u brojnim disciplinama, a na najveće tri trke ima ukupno 18 pobeda.

izvor.Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!