[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/23\/xyx.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/23\/100x73\/xyx.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/23\/xyx.jpg","size":"106.80","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Konačno: Ramos u konkurenciji za utakmicu PSŽ-a, možda i debituje

Španski fudbaler, Serhio Ramos nalazi se na spisku igrača PSŽ-a, koji konkurišu za utakmicu protiv Mančester sitija u srijedu (21 h) u Ligi šampiona.

Ramos je ljetos kao slobodan igrač došao u PSŽ nakon isteka ugovora sa Realom, ali zbog povrede još nije odigrao utakmicu za francuskog šampiona.Početkom ovog mjeseca mediji su pisali da je PSŽ sve biliži odluci da raskine ugovor s njim i to već početkom naredne godine.

Za mjesto na terenu protiv Sitija konkurisaće i Donaruma, Kimpembe i Markinjoš, kao i Mbape, koji je propustio današnji trening.

Dva kola do kraja grupne faze Siti je lider u grupi A sa devet bodova, dok PSŽ na drugom mjestu ima bod manje. izvor.vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!