[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/xf_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/100x73\/xf_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/xf_1.jpg","size":"87.74","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Real nudi Ramosu produžetak ugovor za još godinu dana

Važeći ugovor između Ramosa i Reala ističe u junu 2021. godine, a eventualni produžetak bio bi do 2022. Ako sve bude u redu, dvije strane će sjesti za sto i potpisati ugovor krajem godine.

Ipak, još uvek postoji opcija da Ramos postane slobodan agent i da napusti klub na ljeto 2021.

Novinar AS-a još tvrdi da je Ramos načinio nekoliko ustupaka i predložio kompromis, kako bi produžio ugovor na još godinu dana.

Ramos je došao na „Santjago Bernabeu” 2005. godine i od tada je odigrao 460 mečeva i postigao 72 gola za Kraljevski klub. Karijera mu je ukrašena sa 22 klupska trofeja i tri reprezentativna trofeja.

Pet puta je bio šampion Španije, četiri puta klupski prvak Evrope, osvojio je dva Kupa, tri Superkupa, a u tri navrata je dizao i trofej u Superkupu Evrope. Na kraju, četiri puta je Real sa Ramosom bio i klupski šampion svijeta.

Sa reprezentacijom je bio svjetski prvak 2010. godine, a dva puta i evropski - 2008. i 2012. godine.

izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!