[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/03\/rr.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/03\/100x73\/rr.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/03\/rr.jpg","size":"101.92","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Real na plus četiri, titula sve bliže

Real Madrid je sve bliže 34. tituli prvaka Španije.

„Kraljevski klub” se namučio sa Hetafeom, ali je stigao do veoma važne pobjede golom Serhija Ramosa iz penala u 79. minutu. To mu je deveti pogodak ove sezone u Primeri.

Tragičar je bio Matijas Oliveira, koji je bespotrebno srušio Danija Karvahala.

Real ima četiri boda više od Barselone na pet kola do kraja, a nema težak raspored.

Gostuje Atletik Bilbaou, Granadi i Leganesu, a dočekuje Alaves i Viljareal.

Naruku mu ide i loša forma Barselone, koja u posljednjih pet kola tri puta ide u goste (Viljareal, Valjadolid i Alaves), a kući igra protiv Espanjola i Osasune.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!