[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/14\/macamo.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/14\/100x73\/macamo.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/14\/macamo.jpg","size":"364.17","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Premijera 'Kakva ti je žena, takav ti je život' u Mostaru

 Premijera predstave "Kakva ti je žena, takav ti je život", izvest će se 21. studenoga u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20 sati.

Ovo je predstava koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim, izvijestili su iz Kosače.

"Želimo tu ljubav kao iz filma ali ništa ne činimo. Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Šta je potrebno za skladan brak?

Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način", naveli su organizatori.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!