[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/21\/20210921-uprava-fksarajevo-1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/21\/100x73\/20210921-uprava-fksarajevo-1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/21\/20210921-uprava-fksarajevo-1.jpg","size":"71.39","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Predstavnici FK Sarajevo posjetili Općinu Centar

Delegacija Fudbalskog kluba Sarajevo, predvođena Ismirom Mirvićem, predsjednikom Upravnog odbora i investitorom koji sa Vincentom Tanom raspolaže sa 98 posto upravljačkih prava, posjetila je Općinu Centar.

Načelnik Srđan Mandić je čestitajući Mirviću izbor na poziciju predsjednika Upravnog odbora naglasio kako Općina Centar ostaje partner Fudbalskom klubu Sarajevo.

Na sastanku, kojem je prisustvovao i direktor JU Centar za sport i rekreaciju Mirza Muzurović, je dogovoreno izmirenje dugovanja koje FK Sarajevo ima prema toj ustanovi.

Sve daljnje aktivnosti između ta dva partnera će biti nastavljene u skladu sa već preuzetim obavezama i duhu dobre saradnje, saopćeno je iz Općine Centar.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!