[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/30\/ff.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/30\/100x73\/ff.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/30\/ff.jpg","size":"50.37","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Nova UFC zvijezda: Išao sam u Irsku prebiti McGregora. Zaslužio je batine

Khamzat Chimaev oduševio je sa svoja dva nastupa na Fight Islandu te je vrlo brzo postao miljenik pratitelja UFC-a, ali i medija koji prate događanja u oktogonu.

Posljednjih nekoliko dana puno razgovara s medijima, a ruskom novinaru Adamu Zubayraevu ispričao jednu u nizu zanimljivih priča iz svog života.

Ruski novinar je intervju s Khamzatom postavio na Instagram, a čečenski borac iz Švedske otkrio je kako je prije dvije godine, dok je javnost napeto čekala borbu Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora, potaknut Conorovim izjavama odlučio otputovati u Irsku.

Otišao je prebiti McGregora

Htio se obračunati s irskim borcem i pokazati mu što misli o njegovom ponašanju pred veliku borbu s Dagestancem.

U to vrijeme sam još uvijek bio amater, iza mene je bila samo jedna profesionalna borba. Conor je uvrijedio Khabiba i ružno govorio o Zubairi Tukhugovu. Osim toga, govorio je i o nekom dečku iz Čečenije kojeg je nokautirao na sparingu. Nije znao tko sam ja, ali ja sam izgubio razum. Htio sam ga uhvatiti na ulici ili u dvorani kako bih ga prebio. Zaslužio je to", ispričao je Chimaev koji je na kraju zbilja i odletio u Irsku, ali nikad nije došao do McGregora, već je zapeo u zračnoj luci:

"Htio sam izaći s aerodroma, ali su me odmah zaustavili. Radilo se o momcima u uniformi. Mislio sam da su specijalci, uhvatili su me i rekli mi da ne mogu nigdje. Moj engleski je tada bio jako loš i nisam znao što žele. Odveli su me na policiju i tamo me zadržali čak osam sati, ali nisu me ispitivali. Za to vrijeme sam radio trbušnjake i sklekove. Nisu mi dali nikakvu hranu, samo su rekli da se moram vratiti u Švedsku. Odveli su me na aerodrom, a tamo me čekao avion koji me odvezao kući.

izvor.index.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!