[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/20\/pervan.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/20\/100x73\/pervan.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/20\/pervan.jpg","size":"148.00","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Nova predstava Željka Pervana 'Na komadiću Europe' u Mostaru

Stand up komičar Željko Pervan izvest će svoju novu predstavu "Na komadiću Europe" u četvrtak, 18. listopada, s početkom u 20 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana (HD HS) Kosače u Mostaru.

Željko Pervan majstor je improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator hrvatske svakodnevice, priopćeno je na internetskoj stranici HD HS Kosače.

Njegova dorađena predstava "Božanstvena komedija" koju je preoblikovao u novu komediju pod nazivom "Na rubu Europe", vrhunac je stand up komedije u Hrvatskoj, stoji u priopćenju.

Od nastanka legendarne 'Večernje škole' do sada je nekoliko puta pohodio hrvatske gradove, kao i BiH i Sloveniju.

Ulaznice po cijeni od 15 maraka prodaju se na blagajni dvorane, svaki radni dan od 13 do 20 sati.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!