[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/28\/mm.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/28\/100x73\/mm.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/28\/mm.jpg","size":"54.60","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Nakon osam godina Majmun napušta Simeonea i Atletico

Nakon osam godina provedenih u klubu German Burgos (51) ovoga ljeta napušta Diega Simeonea i Atletico Madrid.

Dugogodišnji Simeoneov prvi suradnik nije se uspio dogovoriti s vodstvom kluba oko novog ugovora i na ljeto postaje slobodan. Španjolski mediji već navode kako ga na klupi želi argentinski velikan River Plate. Burgos i Simeone su zajedno stigli u Atletico 2011. i imali su uspješnu suradnju. 

Burgos je poznat po svom temperamentu. Tako je 1999. braneći za Mallorcu zbog nokauta Espanyolovog Manuela Serrana zaradio 11 utakmica suspenzije, a kao Simeoneov pomoćnik napadao je suce, u naguravanju ošamario Carla Ancelottija, urlao na Jose Mourinha i prijetio mu odsijecanjem glave...

Burgosa, kojem je nadimak Majmun, na mjestu pomoćnika zamijenit će bivši branič Arsenal i Intera Nelson Vivas (50).

On je bio pomoćnik Simeoneu u Estudiantesu, River Plati i San Lorenzu, ali ga nije pratio u Europu jer se želio okušati u samostalnim trenerskim vodama. Vodio je Quilmes, Estudiantes i Defensa y Justicia.

izvor:index.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!