[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/17\/xq.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/17\/100x73\/xq.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/17\/xq.jpg","size":"46.10","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Nadal: Uvijek sam nalazio način da se vratim, ali vrijeme ne mogu da zaustavim

Rafael Nadal je prije nekoliko dana počeo rehabilitaciju stopala i oporavak od povrede koja ga je odvojila od terena.

Neće igrati do kraja godine, nije igrao na Vimbldonu, Olimpijskim igrama i US openu, vjeruje da će se vratiti na Australijan openu.

Ali, svjestan je da sve ide teže i teže.

"Znam da mi slijedi proces koji je težak i bolan, ali moram da se borim za ono što želim. Osnovno je da prihvatiš situaciju onakvom kakva je. U životu sam imao mnogo velikih trenutaka, ali i mnogo patnje zbog povreda. Uvijek sam nalazio način da nastavim, boriću se i sada, ali moram da budem i realan - vrijeme ne mogu da zaustavim", kazao je 35-godišnji Nadal.

Đoković, Federer i on imaju po 20 Grend slem titula.

Nadal je, inače, danas bio na promociji dokumentarnog filma u produkciji "Amazon Prime" o njegovoj akademiji, koji će premijerno biti prikazan 17. septembra pod nazivom "Stvaranje šampiona".

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!