[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/19\/festival-torti.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/19\/100x73\/festival-torti.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/19\/festival-torti.jpg","size":"333.69","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Mostar/Peto izdanje Festivala torti 'Torte i to'

Festival torti "Torte i to" održat će se u nedjelju, 22. prosinca, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, s početkom u 19 sati.

Organizator manifestacije udruga "KulTurist" poziva afirmirane i neafirmirane slastičare da se prijave za sudjelovanje.

Najljepša torta bit će nagrađena s 500 maraka, a pobjednika će odrediti najveći broj "lajkova" na Facebooku stranici Festivala torti "Torte i to".

Prihod od prodaje slastica bit će usmjereni u humanitarne svrhe.

Također, s obzirom da se radi o petom izdanju Festivala torti, organizatori su odlučili slavljeničkom tortom počastiti dijete rođeno na dan 22. prosinca 2014. godine. Roditelji djecu rođenu tog datuma mogu prijavit na Facebook stranici uz kopiju rodnog lista.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!